Bij Puur Arnika staat ieder mens centraal!

Ik ben Arnika, eigenaar van praktijk Puur Arnika.

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig in mensen en zijn of haar beweegredenen, ontwikkeling en gedrag. Toen mijn, ons leven anders liep dan gewenst, nam ik de tijd om dit te verwerken. Dat ging niet vanzelf is nooit "klaar". 

De gedachten ging vaak naar; wat dan WEL in dit leven?

Dit zorgde dat ik de sprong in het diepe waagde. Ik begon voor mezelf in dat waar IK in mijn KRACHT sta! Coachen en trainen van jong tot oud, recht door zee, praktisch en PUUR. PUUR omdat ik niet geloof in een kunstje. Juist volledig gericht op JOU, op maat! 

Zoals gezegd zijn er in het leven vele vraagstukken; dit geld voor iedereen, ook voor jou. Momenten dat je ontdekkingen doet of wil doen, stevig in je schoenen wilt leren staan. Of juist nog niet weet wat je talenten zijn, hoe je goed voor jezelf zorgt, regie durft te pakken. Of iets wat je nog niet onder woorden kunt brengen maar je wel van je stuk brengt.

Grote veranderingen, of juist nog zaken die verwekt moeten worden, bedenken welke kant je op wil of juist wilt ontwikkelen.

Een avontuur, een pad wat wordt uitgestippeld. 

We gaan talenten ontdekken, leren met vallen en opstaan, gedachten omzetten, geduld hebben, herhalen, oefenen,herkennen, bewust worden, verbinden en dat wat nodig is.

We ontdekken de behoeften, wat zit er bv. nog onder de ijsberg, wat zie je al bewust wat is nog onbewust. Welke keuzes kun je maken, er is namelijk altijd een keuze...Welke voelt veilig of wat is er juist in kleine stapjes nog nodig.

Praktisch, oplossingsgericht, in het hier en nu met als resultaat jezelf te ontwikkelen; in je kracht te staan! 

Wil je meer inzicht in jezelf, op weg geholpen worden, ben je professional of heb je medewerkers in de zorg die dit kunnen gebruiken? Kijk eens rond in het aan bod en bel en mail gerust!

    Op naar een mooi, krachtig leven, Arnika!

 

Ik ben in het bezit van meerdere diplomas, certificaten als coach, en trainer,  ook op pedagogisch en medisch vlak bezit ik meerdere diploma,s en certificaten.

Daarnaast blijf ik in ontwikkeling en volg ik intervisie, trainingen en scholingen om zo optimaal mijn aanbod in te kunnen zetten en kwaliteit te leveren.

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 workshoppuurarnika.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel