Ik ben Arnika Vloet, geboren op 12 maart 1978 en getrouwd, woonachtig in Wanroij.

Ik wist als kind al dat alles wat te maken had met emoties, gevoelens, gedrag en de mens mijn interesse had! Daarnaast wist ook al als kind dat mijn grootste wens was, moeder worden.

Het leven loopt alleen niet altijd zoals je zelf bedenkt. En helaas werd moeder worden, een gezin van onszelf, dan ook een droom, die geen werkelijkheid werd voor ons. Vele emoties, gevoelens, verdriet gaan hiermee gepaard. Daarbij was, is mijn gezondheid datgene wat ( in eerste instantie onverklaarbaar )een rol speelt. Balans vinden en houden is voor mij dan ook ten alle tijden van belang. Ik heb in deze zoektocht meerdere talenten en persoonlijke krachten, gevoelens en emoties van mezelf, met juist hulp van anderen, leren te omarmen. 

Ik starte mijn loopbaan door te werken met mensen, waarbij goed luisteren, naast diegene lopen, groeien, coachen, om te zorgen dat ieder in zijn kracht blijft, dagelijks een onderdeel was. Vanuit daar kwam er een wens...

Een eigen praktijk waar ik mensen mag laat ontdekken, ondersteunen,laten groeien, coachen en (weer) regie laten nemen over hun leven.... Ik heb de sprong gewaagd! En hier heb ik nog geen minuut spijt van gehad!

Ik verbind, ik zet in wat ik voel, beluister en maak zaken concreet, bied handvatten, kennis maar zorg vooral dat JIJ weer verder kan! 

Ik ontwikkel produkten, visualisaties die ook bruikbaar zijn in de praktijk en in de online leeromgeving.

Turkoise is dan ook mijn persoonlijke kracht...voor wie nieuwsgierig wordt..deze verbazingwekkende informatie, ontdek je met de persoonlijke kracht test. 

Ik heb de prachtige opleiding als persoonlijke kracht coach mogen doen bij Jannie en Paulien!

Door hen heb ik nog meer mijn kracht ontdekt en versterkt en mag ik dit toepassen in mijn praktijk! Verwonderd over wat deze inzichten je brengen, gaan we samen op pad!! 

Ik  gebruik mijn creativiteit in de een brede zin van het woord. Doortastend, met plezier, werk ik met mensen die meer groei, balans en regie in hun leven willen. Onderzoekend naar de handleiding die we allen kunnen gebruiken bij meerdere fases in het leven.

Veelzijdig, met 1 missie, jou in je kracht zetten!

Op naar een kleurrijk, krachtig leven, Arnika!

Colors, like features, follow the changes of the emotions.

Pablo Picasso

 

Ik ben in het bezit van meerdere diplomas en certificaten als coach, en trainer,  ook op pedagogisch en medisch vlak bezit ik meerdere diploma,s en certificaten.

Daarnaast blijf ik in ontwikkeling en volg ik intervisie, trainingen en scholingen om zo optimaal mijn aanbod in te kunnen zetten en kwaliteit te leveren.

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 workshoppuurarnika.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel