€147,-

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Kennismaken

Jouw kleurrijke leven ; kennismaken!

Wil jij graag in stapjes beginnen met te ontdekken wat de beste versie is van jezelf.

Jouw zelfvertrouwen vergroten en je gevoeligheden inzetten als kracht. Waardoor je je zelfverzekerder voelt en meer in balans.

Dit kan met behulp van de persoonlijke kracht test deel 1 en 2!

Jij maakt de test en we stellen 1 tot 3 stapjes in de vorm van positieve doelen in een uur online of in een live sessie. 

 

In stap 1 breng je jouw verlangen in beeld, jouw stip op de horizon, jouw WHY. Jouw verlangen geeft je kracht en richting om stappen te nemen, keuzes te maken en door te zetten om je doel te bereiken en een bijzonder leven te leiden.

In stap 2 ontdek je de kern van wie jij bent:

jouw Persoonlijkheid, jouw Powertype. Dit geeft inzicht in hou jij het liefst de dingen doet en wat jouw allergrootste kracht is. Jouw balanstype, de kracht achter jouw Powertype is jouw sleutel tot succes. Jouw kleurrijke, krachtige leven! 

Als je deze test aanschaf krijg je een mail met een uniek code. Je neemt rustig de tijd de test in te vullen. 

Vervolgens mail je mij en plannen we een moment dat we de uitslag samen bespreken. Je zult verstelt staan hoeveel informatie en inzichten het oplevert!

Ook mag je 4 maanden gratis deel nemen aan de community van Puur Arnika. Hierin wordt inspiratie gedeeld, webinairs etc. en nog veel meer!

 

Daarna kijk JIJ zelf wat je nodig hebt. Je kunt nog upgraden naar de gehele persoonlijke kracht test met 20% korting op voor jouw deel 3 en 4. Of een programma op maat.

© 2020 - 2023 workshoppuurarnika.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel